Elke kind is uniek met zijn eigen talenten

Ik sta 12 jaar voor het basisonderwijs (4-12 jaar) waarvan 5 jaar in de onderbouw en 7 jaar in de bovenbouw. Door mij in de Rots en Water methodiek te specialiseren en dit in de praktijk toe te passen, merk ik dat ik het fantastisch vind om op deze manier met kinderen bezig te zijn. Doordat ik veel praktijkervaring heb door mijn onderwijs- en begeleidingservaring kan ik stellen dat de Rots & Water methode zich ook echt in de praktijk heeft bewezen. Als lerares en trainer geloof ik in deze methodiek.

Mijn naam is Karolina Koralewska en ik heb mijn praktijk in Goutum. Ik heb mijn basis liggen bij de pedagogische academie voor basisonderwijs. Dit heb ik later aangevuld met verschillende opleidingen gericht op weerbaarheid. Later heb ik mij gecertificeerd als Rots en Water specialist in Leeuwarden.

Door jaren ervaring is het idee geboren voor rotstenwatermetKarolina. Elke kind is uniek met zijn eigen talenten, valkuilen, uitdagingen en onzekerheden. Ik haal in mijn werk voldoening uit het kind de juiste aandacht te geven, leren weerbaarder te worden en de juiste trainingen te geven. Hierdoor worden kinderen weer weerbaar wat mij persoonlijk veel voldoening geeft.

Ja, ik wil meer weten

  Om spam te voorkomen vraag ik je de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Contactgegevens

  Rots & Water met Karolina
  Boksumerdyk 4
  9084 AA Goutum
  058 - 28 97 890

  info@rotsenwatermetkarolina.nl